Reserveer één van onze vaartuigen

Een dag lekker varen op rivier de Regge in Overijssel en genieten van de mooie omgeving? Boek één van de fluisterboten, kano’s, supplanken , waterfietsen bij Landgoed Schuilenburg.

De fluisterbootjes zijn voorzien van elektromotoren. Je kunt zelf zonder vaarbewijs met vrienden , familie of je gezin op pad om te genieten van de prachtige Midden Reggestreek.

Suppen is snel aan te leren eigenlijk kan iedereen het dit is een ideale activiteit voor een familiedag , vriendenfeest ,schoolreisje.

Kano’s ,voordat je vertrekt met de 1 of 2 persoon kano’s krijg je een goede uitleg zodat je weet hoe je veilig en ontspannen kunt genieten van een kanotocht.

Voor grote groepen vaar – kano- sup activiteiten of combinaties met andere activiteiten is het verstandig om ruim van te voren te reserveren.

Beschikbaar 14 supplanken , 1 persoons kajak voor 10 personen , 20 personen in 2  kajaks persoons kajak en voor 24 personen fluisterbootjes , waterfietsen voor 8 personen  zolang er geen andere reserveringen lopen.

Beschikbaar rondvaartboot tot 35 personen.

Maak van het varen een extra gezellige en leuke beleving door een dag voor aanvang te bestellen van een  lunchboxen/borreltas .

LET OP:
  • Het vaarseizoen is vanaf:  Klik hier voor de openingstijden.
  • Zwemdiploma A en B , anders zwemvestjes verplicht [ gratis gebruik ]
  • Minimum leeftijd hoofdhuurder fluisterboot 16 jaar
  • Wilt u dezelfde dag een reservering plaatsen dit kan 2 uur voor aanvang.
  • Plaatst u een reservering LET OP : 1 OPEN VAKJE IS 15 MIN. voor minimaal 1 uur varen geeft 4 groene vakjes achter elkaar of anders is deze begin tijd volgeboekt.